Koberce pratelné v pračce - technologická novinka

Koberce pratelné v pračce - technologická novinka

Koberce pratelné v pračce - technologická novinka

Hledáte koberec, který se snadno čistí? Nebo možná máte doma mazlíčky, jejichž chlupy jsou doslova všude a nechce se vám denně ztrácet mnoho hodin vysáváním celého bytu? Pokud ano, pratelné koberce jsou přímo pro vás!

Koberec je často hlavním a největším prvkem interiéru. Kromě estetických funkcí má mnoho praktických funkcí: chrání podlahu před chladem, zabraňuje uklouznutí na kluzkých panelech a pomáhá ji udržovat čistou. Navíc skvěle funguje jako prvek označující zóny ve velkých místnostech.

Koberce, které lze prát v pračce, jsou novinkou, která si rychle získala srdce milionů rodin po celém světě. Flís, který se extrémně snadno čistí, se bude skvěle hodit do dětského pokoje, jídelny, kuchyně, koupelny a všude tam, kde je větší riziko ušpinění.

Prací koberce

Jak takové koberce udržovat čisté?

Udržování tohoto typu koberce v čistotě je extrémně snadné. Pro každodenní použití stačí pravidelné vysávání. Na větší skvrny však koberec složte na kostky a vložte do pračky. Nezapomeňte, že teplota praní by neměla být vyšší než 30 °C a prací prostředky přidávané do prádla by neměly být příliš silné. Větší koberce, které se nevejdou do domácího automatu, lze odnést do průmyslové prádelny. Po umytí výrobek rozložte a osušte. Necháte-li jej složený do sucha, můžete vytvořit nevzhledné modřiny a záhyby. Dodržováním těchto doporučení můžete dosáhnout toho, aby váš koberec vypadal dobře po mnoho let po jeho zakoupení.

Ve kterých místnostech jsou koberce na praní nejlepší?

V této věci jsme omezeni pouze naší představivostí, protože tento produkt bude perfektně fungovat doslova v každé místnosti domu. Koberce s dlouhým vlasem budou nejlépe fungovat v ložnici, dětském pokoji nebo obývacím pokoji. Ty s krátkou hromadou, do předsíně, kuchyně nebo jídelny. Všechny jsou také skvělé jako koupelnové předložky.

Jsou koberce bezpečné pro alergiky?

Samozřejmě! Tyto koberce jsou nejlepším řešením pro alergiky a pro děti. Prach způsobující nepříjemné neduhy snadno odstraníte jak při vysávání, tak při mytí. Při výrobě jsou použity syntetické štětiny, které nepráší a nezpůsobují alergie.

Zkontrolujte, zda se i vy nezamilujete do mimořádné funkčnosti koberců nové generace!

Follow us on Facebook